Angående mathandlande kan jag tyvärr inte hålla med min kära kollega. Får ångest bara av tanken att behöva gå och köpa mat. Vad ska man köpa liksom? Finns för mycket att välja på, så jag håller mig till det som är safe; flingor, knäckebröd, ägg och korv. Det är förvånansvärt många som säger att gul lök (gullök, stavningen är CP men säger man gul - lök? Det är inte bara en lök som är gul? En rödlök är ju inte en röd - lök) är matgudens gåva till mänskligheten. "Gul lök kan man ha till ALLT", "Med gul lök hemma kan man kasta ihop vad som helst."
Så jag går och köper min gula lök, men vad fasen? Den ligger ju där tills jag behöver slänga den. Samma med crème fraiche. Då är det bättre att förlita sig på chilisåsens magiska förmåga att funka till ALLT. punkt.
P.s. Pyttipanna i mikron funkar mycket bättre än väntat. Blir nästan lite gyllenbrun (obs! kan vara inbillning) och inte alls svampig. a+, typ.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar